Gezondheidscentrum Blankenburg​

Meer informatie over ons gezondheidscentrum en onze missie en visie.

Gezondheidscentrum Blankenburg

Welkom bij Gezondheidscentrum Blankenburg.
Het doel van het gezondheidscentrum is het bevorderen van contact en samenwerking tussen alle medewerkers en overige betrokkenen van Gezondheidscentrum Blankenburg om zo de beste mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten. 

 

Logo Gezondheidscentrum Blankenburg
Logo Gezondheidscentrum Blankenburg

Alle zorgverleners speciaal voor u onder één dak.

In het Gezondheidscentrum Blankenburg vindt u diverse aanbieders van zorgverleners onder één dak. Door een goede en snelle samenwerking zorgen zij met elkaar voor een optimaal aanbod van zorg- en dienstverlening voor alle inwoners van Rozenburg.

Binnen het woonzorgcentrum vindt u huisartsenpraktijk Blankenburg, apotheek Blankenburg, STAR-MDC, Logopedie, Indigo, Careyn, Fysiotherapie Rijnmond, Rijnmondfit, Food4Life, Hallux Podotherapie, Rondom Podotherapie, Huidtherapie en het Spijkenisse Medisch Centrum heeft een buitenpoli in het centrum. Bij de buitenpoli kunt u terecht voor verschillende specialisten uit het ziekenhuis.

Het Gezondheidscentrum beschikt ook over een restaurant en welzijnsruimte het “Veerhuis”, Hier vindt u uiteenlopende activiteiten voor senioren en mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking.